Opeens Had Ik Het ... over treinen en ander openbaar vervoer, sinds 2003


Forumoverzicht  • Het Spoor Bijster  • Waar Naar Toe?
   
Registreren
 
 
 

Opeens Had Ik Het ... over treinen en ander openbaar vervoer, sinds 2003

NVBS Jongerendag bij de STAR op 26 mei

Open dagen, evenementen en ontmoetingen.

Plaats een reactie

Bericht NVBS Jongerendag bij de STAR op 26 mei door Bruno » di 30 apr 2013 12:42

De NVBS afdeling Jongeren organiseert op 26 mei een kijkje achter de schermen bij Museumspoorlijn STAR. We reizen die dag op eigen gelegenheid (in groepen vanaf Amersfoort/Zwolle en Groningen) per trein en bus naar Stadskanaal, waar we om 12.15 ontvangen worden. Daarna gaan we per dieseltrein van Stadskanaal naar Musselkanaal en terug. Vervolgens bezoeken we het museum, de werkplaats en het materieel, dit uiteraard met kundige uitleg van een STAR-vrijwilliger. Aan het einde van de middag gaat de reis per stoomtrein naar Wildervank en weer terug naar Stadskanaal. We rijden mee met de gewone dienstregelingstreinen, maar op deze speciale dag zijn verrassingen natuurlijk niet uitgesloten!

De kosten voor deze reis bedragen € 12,- voor het STAR-gedeelte, wat ter plekke betaald zal worden. Daarnaast dien je voor het reguliere openbaar vervoer zelf voor een geldig vervoerbewijs te zorgen. Bij aanmelding hebben jongeren tot 30 jaar voorrang. Tip: er zijn weer Blokkerkaartjes te koop waarmee je voordelig kunt reizen.

Ga je gezellig mee?
Meld je dan meteen aan via jongeren@nvbs.com! Dit kan t/m 19 mei. Geef je ook even aan of je vanuit Groningen of vanuit Zwolle met ons mee wilt reizen? Nadat je je aan hebt gemeld, krijg je een bevestigingmail van ons. Rond 20 mei zullen we je informeren over de precieze tijden en onze contactgegevens voor die dag. Houd met het plannen van je route rekening met een vertrek per bus uit Emmen of Groningen rond 11:15

Voor vragen kun je ons bereiken per mail of via onze Facebookpagina: jongeren@nvbs.com of facebook.com/NVBSJongeren

We zien je graag op 26 mei!
Namens de NVBS afdeling Jongeren,
Bruno

Bruno
Berichten: 6
Geregistreerd: zo 16 sep 2007 21:23
Woonplaats: Zwijndrecht
 

Plaats een reactie

Keer terug naar Waar Naar Toe?

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


cron