Opeens Had Ik Het ... over treinen en ander openbaar vervoer, sinds 2003


Forumoverzicht  • Het Spoor Bijster  • Waar Naar Toe?
   
Registreren
 
 
 

Opeens Had Ik Het ... over treinen en ander openbaar vervoer, sinds 2003

Open dagen Noord/Zuidlijn 24 & 25 mei 2014

Open dagen, evenementen en ontmoetingen.

Plaats een reactie

Bericht Open dagen Noord/Zuidlijn 24 & 25 mei 2014 door duco82 » ma 19 mei 2014 18:04

Op zaterdag 24 en zondag 25 mei is het weer zover! De open dagen van de Noord/Zuidlijn. Lees welke unieke wandelingen u door de tunnels en de stations kunt maken tijdens de Dag van de Bouw.

Wanneer
Ook dit jaar doet de Noord/Zuidlijn natuurlijk weer mee met de jaarlijkse Dag van de Bouw. In de voorgaande jaren was er veel belangstelling. Daarom zetten we zowel op zaterdag 24 mei als zondag 25 mei de bouwhekken voor u open. Op deze twee dagen kunt u op drie plekken ‘een duik nemen’ in de Noord/Zuidlijn.

Drie wandelingen
We hebben drie wandelingen door stations en tunnels voor u in petto die stuk voor stuk bijzonder zijn. U kunt lopen van de Sixhaven naar Centraal Station, vanaf station Rokin naar station Vijzelgracht, of vanaf station De Pijp naar station Vijzelgracht. U kunt dan met eigen ogen zien hoe ver we zijn, hoe groot en imposant het allemaal is geworden. Op sommige plaatsen wandelt u straks zo’n 30 meter onder Amsterdam door!

Laatste kans
Niet eerder is zo’n groot deel van de ondergrondse tunnels en stations opengesteld voor Amsterdammers en andere belangstellenden. Zeer waarschijnlijk is het ook de laatste keer dat u de Noord/Zuidlijn op deze manier kunt bezoeken. De bouw vordert, maar dit betekent dat de kans klein is dat we dit volgend jaar nog een keer kunnen organiseren. Het is daarom nu of nooit: deze kans krijgt u waarschijnlijk nog maar één keer.

Inschrijven
Voor alle wandelingen moet u zich vooraf inschrijven. Inschrijven kan via de online agenda: http://www.supersaas.nl/schedule/NoordZ ... eling_2014

Wie weet zie ik u aanstaande zaterdag of zondag in een van onze tunnels!

Groet,

Duco Vaillant - Noord/Zuidlijn

duco82
Berichten: 1
Geregistreerd: ma 19 mei 2014 18:01
 

Plaats een reactie

Keer terug naar Waar Naar Toe?

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


cron