Opeens Had Ik Het ... over treinen en ander openbaar vervoer, sinds 2003


Forumoverzicht  • Het Spoor Bijster  • Waar Naar Toe?
   
Registreren
 
 
 

Opeens Had Ik Het ... over treinen en ander openbaar vervoer, sinds 2003

Jaaroverzicht 2015 (film!)

Open dagen, evenementen en ontmoetingen.

Plaats een reactie

Bericht Jaaroverzicht 2015 (film!) door NVBS Jongerenforum » ma 21 maart 2016 22:09

Ook dit jaar presenteert het Railtheater Amsterdam haar filmisch jaaroverzicht weer in NVBS Centraal en wel op zaterdag 26 maart 2016.

Circa 100 nieuwsonderwerpen over onder meer railjubilea, nieuw materieel, nieuwe/gewijzigde lijnen, bijzonderheden e.d. uit de periode 1 december 2014 t/m 31 december 2015, komen in chronologische volgorde digitaal in beeld.
De opnames zijn gemaakt bij railbedrijven in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Hongarije, Oostenrijk, Portugal, Roemenië en Slowakije. Een uitgebreid overzicht aan onderwerpen: zie http://nvbs.com/toon.php?pag=NVBS_Centraal#a65564

NVBS Centraal is geopend vanaf 11:00 uur en vanzelfsprekend ben je welkom in onze bibliotheek en winkel. Een babbeltje onder genot van een kopje koffie kan natuurlijk altijd!
De filmvoorstelling begint om 12.15 uur en eindigt om circa 15.30 uur. Tussendoor is een pauze waarbij winkel en bibliotheek weer geopend zullen zijn.

Speciaal op 26 maart: voorafgaand en in de pauze van de voorstelling zullen beelden (mét geluid) te zien zijn uit het filmarchief van de Stichting NVBS Railverzamelingen, beheerd door Ton Pruissen en Nico Spilt.

Laat je verrassen door het karakter van dit afwisselende programma met bewegende nieuwsbeelden met synchroon geluid van vele spoor- en tramwegen in binnen- en buitenland en kom kijken naar de presentatie van deze 46e editie van dit unieke programma van het Journaalteam Railtheater Amsterdam.

De toegang is gratis, ook voor niet-NVBS-leden, dus neem gerust een spoorvriend(in) mee naar NVBS Centraal in het station van Amersfoort!

Afbeelding

Avatar gebruiker
NVBS Jongerenforum
Berichten: 16
Geregistreerd: wo 29 okt 2008 02:54
Woonplaats: Nederland
 

Plaats een reactie

Keer terug naar Waar Naar Toe?

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


cron