Opeens Had Ik Het ... over treinen en ander openbaar vervoer, sinds 2003


Forumoverzicht  • Treinen  • Reizigersvervoer
   
Registreren
 
 
 

Opeens Had Ik Het ... over treinen en ander openbaar vervoer, sinds 2003

Beneluxtrein met I6 en I10

Discussies, vragen en opmerkelijke reiservaringen.

Plaats een reactie

Bericht Re: Beneluxtrein met I6 en I10 door LOF » di 31 mei 2016 10:02

eelkevd schreef:
Harm schreef:Je bedoelt dat de IC Direct stammen bestaande uit 4 tweede klas en 2 eerste klas ICR nog meer gaan inkorten? Stel dat bij alle huidige IC Direct stammen 1 tweede klas ICR weggehaald wordt. Dat is vragen om problemen want dan stromen de klachten over overvolle IC Direct binnen. En zal de staatssecretaris mogelijk een tweede Strike gaan geven. Lijk me duidelijk dat het niet gaat gebeuren.

Inderdaad, dan worden die ook erg kort. En het is de premiumdienst van de NS.


Het is vooral de toeslag die de Intercity Direct zo premium maakt. En die ga ik echt niet betalen voor een trein met museumleeftijd die om de haverklap uitvalt of vertraagd is, die stations als Blaak en Sloterdijk overslaat en je niet eens wifi hebt. Ik denk niet dat de NS dan gaat malen om een rijtuig meer of minder. De staatssecretaris zal wel oppassen om een tweede strike te geven, want de kosten en gederfde winst voor de NS/de Staat lopen in de honderden miljoenen als de concessie wordt afgepakt.

LOF
Berichten: 864
Geregistreerd: za 04 apr 2015 17:40
Heeft Bedankt: 4 keer
Ontvangen Bedankjes: 2 keer
Bericht Re: Beneluxtrein met I6 en I10 door Harm » di 31 mei 2016 18:12

LOF schreef:
Het is vooral de toeslag die de Intercity Direct zo premium maakt. En die ga ik echt niet betalen voor een trein met museumleeftijd die om de haverklap uitvalt of vertraagd is, die stations als Blaak en Sloterdijk overslaat en je niet eens wifi hebt.


Inderdaad is het eigenlijk nog belachelijk dat je E 2,40 toeslag moet betalen tussen Schiphol - Rotterdam v.v. Maar als je de toeslag afhaalt heb je een ander probleem. Dan gaan teveel treinreizigers reizen met een IC die te veel uitvalt en vertraagd is. Heeft NS nog meer klachten. En het is dan niet berekend op de vervoersstroom die dan van Schiphol naar Rotterdam gaan.

Harm
Berichten: 3391
Geregistreerd: ma 23 jan 2012 22:28
Woonplaats: zwolle
Heeft Bedankt: 25 keer
Ontvangen Bedankjes: 12 keer
 

Plaats een reactie

Vorige

Keer terug naar Reizigersvervoer

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


cron